Voor veel makelaars is het gelukkig al vanzelfsprekend: het laten maken van een professionele, representatieve fotoshoot van de woningen die we te koop krijgen. Ik noem als voorbeeld richting mijn klanten altijd dat jurkje in de etalage...


Als het ergens stoffig en verfrommeld in de hoek van de etalage ligt, kijkt er niemand naar. Terwijl als het mooi geëtaleerd, met wat sieraden, een shawl en schoenen over een paspop is gehangen er ineens wél dames de winkel inlopen voor dat specifieke jurkje.


Conclusie: we kunnen in de makelaardij écht niet meer om styling in combinatie met een kwalitatieve presentatie heen. Het is in deze markt de kunst om jouw woning te onderscheiden van die grote berg aan beschikbare woningen. En dat het werkt, is een feit!


Ik kan je talloze voorbeelden noemen, waarbij de fotoshoot van Rudolf van de Nieuwenhof nagenoeg áltijd aan de basis heeft gelegen van de succesverhalen!


BijBrigitte Makelaardij

De meeste mensen zijn visueel ingesteld, zo ook de meeste huizen zoekers.


De potentiele kandidaat wil van te voren goed geïnformeerd zijn en dan zijn kwalitatieve foto's daar onlosmakelijk aan verbonden. Daarnaast is het van belang de potentiele koper het gevoel te laten krijgen dat hij/zij daar ook wil wonen.


Professionele fotografie i.c.m. gevoel voor styling is daarbij dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse presentatie van woningen.


Bij de start van mijn eigen makelaarskantoor een aantal jaar geleden ben ik in contact met Rudolf gekomen.


Ook tussen ons was de klik er direct.

Dit heeft  geresulteerd in een fijne samenwerking met een TOP resultaat van de fotograaf.


Vastgoedfotografie is een vak apart. Laat dat maar aan Rudolf over......


Bart Hut Makelaardij

© Copyright 2016. All Rights Reserved.

Contact